Komentáře: Seznam pivoték v Česku a na Slovensku http://pivnirecenze.cz Recenze piva, reportáže z pivních akcí a pivovarů, informace o pivotékách a hospodách s třetí pípou, domácí vaření piva (homebrewing), pivovarské novinky a technologie. Thu, 15 Nov 2018 20:54:34 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.6.12 Od: homicha http://pivnirecenze.cz/seznam-pivotek-v-cesku-a-na-slovensku#comment-54114 Tue, 26 Jun 2018 06:42:04 +0000 http://pivnirecenze.cz/?page_id=6529#comment-54114 Prosím o smazání Pivotéka Jičín ze seznamu. Již je dávno zavřeno.
Děkuji

]]>
Od: Pikachu http://pivnirecenze.cz/seznam-pivotek-v-cesku-a-na-slovensku#comment-53941 Sun, 25 Mar 2018 15:44:14 +0000 http://pivnirecenze.cz/?page_id=6529#comment-53941 Přidáno do seznamu, děkujeme 🙂

]]>
Od: Beers 'n' more http://pivnirecenze.cz/seznam-pivotek-v-cesku-a-na-slovensku#comment-53933 Tue, 20 Mar 2018 09:35:41 +0000 http://pivnirecenze.cz/?page_id=6529#comment-53933 https://www.facebook.com/pivoteka.beersnmore/

]]>
Od: Moro http://pivnirecenze.cz/seznam-pivotek-v-cesku-a-na-slovensku#comment-53711 Mon, 16 Oct 2017 04:18:07 +0000 http://pivnirecenze.cz/?page_id=6529#comment-53711 Je to tam. Děkuji za informaci.

]]>
Od: Yedko http://pivnirecenze.cz/seznam-pivotek-v-cesku-a-na-slovensku#comment-53707 Fri, 13 Oct 2017 10:14:27 +0000 http://pivnirecenze.cz/?page_id=6529#comment-53707 Už delší dobu je pivotéka i ve Frýdku-Místku https://www.beskydskapivoteka.cz/

]]>
Od: Moro http://pivnirecenze.cz/seznam-pivotek-v-cesku-a-na-slovensku#comment-53530 Sat, 29 Jul 2017 09:22:10 +0000 http://pivnirecenze.cz/?page_id=6529#comment-53530 Už je to opraveno a přidáno. Díky za informaci.

]]>
Od: KapsaDan http://pivnirecenze.cz/seznam-pivotek-v-cesku-a-na-slovensku#comment-53504 Wed, 19 Jul 2017 19:50:01 +0000 http://pivnirecenze.cz/?page_id=6529#comment-53504 A ještě se dívám – Pivotéka Hobit Club se přestěhovala – na ulici Nádražní 46, Ostrava (Mor. Ostrava a Přívoz), a jmenuje se Pivotéka Ostrava. http://pivoteka-ostrava.cz/

]]>
Od: KapsaDan http://pivnirecenze.cz/seznam-pivotek-v-cesku-a-na-slovensku#comment-53503 Wed, 19 Jul 2017 19:47:10 +0000 http://pivnirecenze.cz/?page_id=6529#comment-53503 Nová pivotéka v Hranicích. http://pivoteka-hranice.cz/

]]>
Od: Moro http://pivnirecenze.cz/seznam-pivotek-v-cesku-a-na-slovensku#comment-53138 Fri, 24 Feb 2017 08:16:16 +0000 http://pivnirecenze.cz/?page_id=6529#comment-53138 Je to tam. Děkuji za informaci.

]]>
Od: Pike http://pivnirecenze.cz/seznam-pivotek-v-cesku-a-na-slovensku#comment-53137 Fri, 24 Feb 2017 07:46:41 +0000 http://pivnirecenze.cz/?page_id=6529#comment-53137 Nová pivotéka v Brně, respektive nová kamenná prodejna již dříve existujícího e-shopu: http://www.chcupivo.cz
Hlinky 36, Brno

]]>