Pivní recenzePivní recenze

ochutnáme
zhodnotíme
zveřejníme
Pivní recenze .cz
Vašepivo.cz -- potřeby pro domácí vaření piva
Mobilní pivovary -- Kalkulátor minipivovaru Můj půllitr -- Originální půllitr na přání


Nejnovější komentáře

Níže nalezente plné znění 50 posledních komentářů na našem webu.

  1. lukaszamita 12.12.2017 11:00 u Recenze Starobrno Medium '72 napsal:

    Běžně verzi Medium má Albert Hypermarket, možná i supermarket.

    Odpovědět

  2. Ondroid 12.12.2017 0:30 u Recenze Matuška Hellcat napsal:

    Opravdu vydařená Imperial IPA. Matuška na české scéně minipovovarů s přehledem vede. Skvost. Vše, od vůně, přes chuť a dojem - všechno vede.

    Odpovědět

  3. Daniel 11.12.2017 21:57 u Recenze Wychwood Hobgoblin napsal:

    Vyzkoušel jsem v Anglii a musím říct že není o co stát. Je to pro mne průměrné pivo. Dva tři kousky maximálně. Více asi ne. Není hořké není lehké. 5,2% se dají říci i o chuti. 5,2 bodů z 10.

    Odpovědět

  4. miracek 11.12.2017 21:21 u Recenze Starobrno Tradiční nepasterizované napsal:

    Ze zvědavosti jsem si koupil dvě láhve pár dnů po vydání téhle recenze. Zmiňovanou vodovost v recenzi jsem vnímal jako technologickou chybu - opravdu tam bylo cítit vodu, nespojenou s pivem. Takto si starobrno nepamatuji. Proč tedy tradiční?

    Odpovědět

  5. miracek 11.12.2017 21:13 u Recenze Starobrno Medium '72 napsal:

    Do sedmdesátých let se datují mé první zkušenosti s nápojem zvaným pivo. Pokud si dobře pamatuji, pivovar starobrno žádnou jedenáctku neměl. Na starobrnu jsem byl odkojený v době vysokoškolských studií, a bylo to pivo vcelku ucházející. Nicméně ve vyhlášených brněnských pivnicích se čepovaly jiné značky, takže ani tady, na rozdíl od zlatého bažanta, ani není na co navazovat.

    Odpovědět

  6. Radek 11.12.2017 20:10 u Recenze Zubr Grand napsal:

    Tak 7.9

    Odpovědět

  7. Moro 11.12.2017 6:38 u Recenze Starobrno Medium '72 napsal:

    Já to koupil v síti Coop.

    Odpovědět

  8. Yedko 10.12.2017 23:21 u Recenze Starobrno Medium '72 napsal:

    kde se to dá koupit pro porovnání?

    Odpovědět

  9. Yedko 10.12.2017 23:18 u Recenze Hite napsal:

    Myslím, že se vaří v Německu pokud si pamatuji správně

    Odpovědět

  10. Dri 10.12.2017 13:57 u Recenze Starobrno Medium '72 napsal:

    Podle mého vlastně duplicitní recenze, je to normální Médium s přebarvenou etiketou :D.

    Odpovědět

  11. Standa 1.12.2017 14:19 u Prodejny potřeb a surovin pro domácí vaření piva (homebrewing), e-shopy, sladovny, pivovary napsal:

    Skoda, že v roce 2017 není v Praze jediný kamenný obchod kde by se dal koupit Slad a kvasnice :-( Alespoň jsem nic nenašel...

    Odpovědět

  12. Dri 28.11.2017 21:43 u Recenze Pilsner Urquell napsal:

    Super, jinak já to nemyslel tak, že se v PU vyžívám, spíš srovnání jednotlivých podniků. Pak jsou tu ty zvěsti o lepší/horší sortě piva pro jednotlivé hospody, že to prostě není jen péčí o pivo, ale že samotné pivo je jiné (ne jen paster/nepaster). To by ale asi chtělo dlouhodobý hloubkový průzkum :).

    Odpovědět

  13. Václav 28.11.2017 21:10 u Recenze Pilsner Urquell napsal:

    Ahoj všem! Chtěl bych Vás poprosit o vyplnění mého dotazníku k diplomce ohledně spotřeby piva v Ústeckém kraji. Téma, v kterém se najdou všichni z Vás. Je to pouze pro osoby, které bydlí v Ústeckém kraji a jsou starší 18ti let. Odkaz: https://goo.gl/forms/LtYuOErCr1d5bZSk1 Děkuji za chvilku Vašeho času.

    Odpovědět

  14. trautenberk 26.11.2017 12:52 u Recenze Svijanský Máz napsal:

    oprava: i když

    Odpovědět

  15. Trautenberk 26.11.2017 12:51 u Recenze Svijanský Máz napsal:

    Neskutečná močka, to je zadarmo drahé! Celou basu co jsem dostal jsem po prvním nedopitém pivu vylil do hajzlu! Ale tchýni jsem to musel pochválit, ikdyž bych jí to nejraději vylil na palici!

    Odpovědět

  16. Moro 26.11.2017 8:01 u Recenze Pilsner Urquell napsal:

    Rozumím, o vánocích se budu vyskytovat kousek od vyhlášené plzeňské výtočny - napíši tedy zcela novou recenzi. Sám jsem zvědav, jak to dopadne.

    Odpovědět

  17. miracek 25.11.2017 21:07 u Recenze Pilsner Urquell napsal:

    Když u nás v hospodě došlo pivo, narazil se PU schovaný zřejmě na lepší příležitosti. Myslím si že většina hostů to poznala jen na ceně při placení. Ke Stopkům v Brně se na PU co pamatuji jako student taky až tak moc nechodilo, kozel u Kata byl podle mne lepší. Zato PU v pivnicích na pražské nerudovce to byl pivní ráj, opravdový pivní zážitek pro nás vidláky. Pokaždé ale podle Vás senzoricky stálé pivo... No, Dri asi někde plzeň zachutnala a chtěl by abyste tomu PU dali o víc jak o bod lepší hodnocení než staročechovi či bruncvíkovi.

    Odpovědět

  18. ian von R 25.11.2017 16:32 u Recenze Braník 11 napsal:

    Snesu mnohé. Respektuji, že každý má chutě jiné. Ale tohle je chuťově čistá chemie zostřená 2l PETkou (prostě jsem k ní nějak přišel). Aspoň je pivovar upřímný a netají, z čeho tuhle dobrotu namíchal.

    Odpovědět

  19. Moro 24.11.2017 6:52 u Recenze Pilsner Urquell napsal:

    Jinak - neberu to jako ochutnávání nějakého zvěrstva (což PU 100% není) a neberu to jako oběť. Spíš jsem to myslil tak, že PU je senzoricky dosti stálé pivo, takže mě zajímalo, co od toho očekáváš ;-)

    Odpovědět

  20. Helmut 23.11.2017 21:06 u Recenze Holba Šerák napsal:

    Za mě dobrý. Složení již neodpovídá uvedenému v recenzi.

    Odpovědět

  21. Dri 23.11.2017 16:09 u Recenze Pilsner Urquell napsal:

    Zvědavost? :) Hele recenzujete tu horší zvěrstva než PU :), takže by to zase relativně nemusela být taková hrozná oběť.

    Odpovědět

  22. Moro 21.11.2017 16:59 u Recenze Pilsner Urquell napsal:

    Mno, asi i jo - dovolím si dotaz - co si od toho slibuješ (potvrzení Tvých dojmů)?

    Odpovědět

  23. Dri 21.11.2017 14:07 u Recenze Pilsner Urquell napsal:

    Nechtěli byste to v Brně zase přerecenzovat? Přidat třeba zkušenost z Lokálu, kde mi přijde tohle pivo jako o dost lepší než v jiných tankovnách (podle mého to nebude péčí o pivo). Zajímalo by mě porovnání v čase :)

    Odpovědět

  24. jozefst 16.11.2017 20:53 u Recenze Gulden Draak napsal:

    Toto je proste pivná pochutinka. Belgické pivá sú jedny z naj.

    Odpovědět

  25. Roman 15.11.2017 7:47 u Jak správně natočit pivo napsal:

    Jj.tohle je fajn a každý by si měl možnost vybrat,jak to chce..

    Odpovědět

  26. Roman 15.11.2017 7:45 u Jak správně natočit pivo napsal:

    Hezký den, celkem mě pán pobavil,protože si vybral na hodnocení zrovínka vesnickou zábavu.Těžko bude vychlazená sklenice na požadovanou tepolotu a rozhodně"panu vrchnímu" slouží ke cti,že se ho snažil točit na vícekrát i když všeho moc škodí.Takové to pivo na jednou natočené,kde nemá šanci utéci CO2 a říhá se mi ještě druhý den,to je opravdu nesmyl.Je zajímavé,že zajdu do restaurace s honosným názvem,dám si Plzeň za 50kč a oni mě donesou bublinkovou nálož natočenou na hladinku a cítím jen řezání do jazyka a žaludek je,jako by ho přifouknul kompresorem..

    Odpovědět

  27. Metyn 14.11.2017 9:06 u Recenze Primátor Exkluziv 16° napsal:

    Hodil jsem ho dnes po vlašáčku a rozhostil se ve mě Všehomír nadprůměrný průmyslový speciál za mě 9/10.

    Odpovědět

  28. danholan 12.11.2017 12:39 u Recenze Konrad Bizon napsal:

    4-pack za dve pade ecek z lidlu ... recenze od alkace co by vypil i mrtvemu z ucha ... deset bodu z deseti..

    Odpovědět

  29. ka-spel 10.11.2017 23:29 u Recenze Zlínský švec světlý ležák napsal:

    Moc pitelné pivo vyvážené chuti. Ani moc hořké ani nasládlé. Prostě akorát. Vždy se těším, až mě ho kamarád cestou vezme. Na PET i kvalitní pěna.

    Odpovědět

  30. ka-spel 10.11.2017 23:19 u Recenze Harrach Světlý ležák napsal:

    Koupeno v PET přímo v pivovaru. Přesně jak v recenzi jsem cítil kyselší tóny. Jinak pitelné, ale na minipivovar jsem očekával lepší. Za to jejich IPA velké zklamání.

    Odpovědět

  31. Jirka2 10.11.2017 20:10 u Recenze Braník ležák napsal:

    Já bych srovnával jen piva ve stejné cenové skupině.Jinak je to jak srovnávat krabicové a pozdní sběr.Mimochodem Stella Artois mi také nechutná a stojí mnohem víc.

    Odpovědět

  32. kremák 10.11.2017 17:43 u Recenze Žatec Export napsal:

    Žatecký pivovar sice spadal za komoušů pod Národní podnik Louny(1960-1980)pak Koncernový podnik Louny(1981-1988)a nakonec Pivovary Louny s.p., ale Lučan, co vím bylo Žatecké pivo.Pod ten to podniky patřili i jiné pivovary, třeba i březňák spadal pod tento moloch.. Kupoval jsem si ho a mám i nějaké etikety, kde se je vyloženě napsáno Pivovar Žatec. Zdali se vyráběl také v Lounech to nevím.., za komunistů bylo všechno možné...Co se týče toho Radegastu, nijak nad ním neohrnuji nos, jen mi prost už tolik nechutná, jako dřív. od té doby co spadají pod Prazdroj, jeho kvalita šla dolů, stejě jako ostatní jejich piva....

    Odpovědět

  33. honsik 9.11.2017 10:28 u Recenze Braník 11 napsal:

    Já bych Braník zas tak nehanil, nechápu proč, ale narozdíl od Staropramenu mi přijde jedenáctka celkem pitelná v poměru k ceně. Bavíme se o pivech za 10 korun... ano, když si připlatíte, dostanete víc muziky, ale za deset korun (když nepočítám slevové akce) to je pivko, které se dá vychlazené celkem v pohodě vypít... Jo jsou tam pachutě a všechno, ale když ho vypijete vychlazené za chvíli - když máte žízeň, tak celkem bodne.

    Odpovědět

  34. Bobby 6.11.2017 3:47 u Recenze Perlenbacher Premium Pils napsal:

    Asi jako Ambrosius ne? To bude podobná "kvalita".

    Odpovědět

  35. dany 5.11.2017 22:41 u Recenze Perlenbacher Premium Pils napsal:

    jako sorry trumfne to vše české co stojí o 30-40% více

    Odpovědět

  36. fotr 4.11.2017 14:25 u Recenze Bruncvík Premium Beer napsal:

    Za ty peníze to celkem jde. Pěna taková střední, ale dlouho nevydrží, chuť se tam pere jak sladová, tak i ta chmelová a ta, podle mě, na závěr lehce převládne.

    Odpovědět

  37. pompo 4.11.2017 13:51 u Recenze Hoegaarden Rosée napsal:

    Bubáku, a na uklizenoshop.cz mají Okenu 500 ml za 18,20 a když smícháš s Value (Tesco) malinovým sirupem litr za 8,90 máš spoustu radosti až do zblití. Jen pozor, abys pak za veřejné WC nebo za znečištění veřejného prostranství nezaplatil víc než za své "koktejly" a úspora by se ti pak nevyplatila!

    Odpovědět

  38. AverageJoe 3.11.2017 22:53 u Recenze Lobkowicz Premium Ale napsal:

    Za tie peniaze to neni vobec spatne.. ale vela standartnych “pouzivatelov” nema rado tieto vrchne kvasene leziaky,cize urcite tu bude odpor.. v kazdom pripade, grepova chut je skor ocakavana,vychladene vobec nereze a skor jemnejsia dochut..za mna 5,5 v ramci cenovej kategorie..

    Odpovědět

  39. Trautenberk 3.11.2017 15:19 u Recenze Braník ležák napsal:

    Tohle je zadarmo drahé a nepitelné! Bych těch sedm padesát raději hodil do kanálu, ale proti gustu.. TFUJ TAJBL!

    Odpovědět

  40. Trautenberk 3.11.2017 15:17 u Recenze Braník světlý napsal:

    Pivo chudých a bohužel na mozku mdlých lidí.. A přesto to kupují po basách! Cena vládne! Hnus já bych se toho nenapil ani kdybych musel! Moro se asi zbláznil, jak můžu brát na zřetel hodnocení od někoho, kdo dobrovolně chlastá sajrajt a ještě tomu dá toluik bodů? Hmmm, ty jsi matroš tvl :-)

    Odpovědět

  41. miracek 1.11.2017 18:47 u Recenze Žatec Export napsal:

    Lučan, to bylo pivko... (ale nebyly to náhodou Louny?). Taky točená žatecká desítka, karamelově tmavá barva a sněhobílá pěna. Ze zájezdu do K. V. (na chmelové brigádě) sis dovezl Karla IV... Samo aj Krušovice, ty ale tehdy chuťově nijak nevyčnívaly v této nabídce. Kde jsou ty časy chmelových brigád... Na druhé straně, nám z jihovýchodní Moravy opravdu nemusí být smutno po Uherském Ostrohu, Jarošově, Břeclavi, Brumově, Vsetínu atd... Neohrnoval bych nos nad moravským Radegastem byť to tady letí...

    Odpovědět

  42. Sidorovic 31.10.2017 16:56 u Recenze Konrad 12° napsal:

    Tak nevim, kdysi hodne dobre pivo pomerem cena/kvalita, od doby co jej bezne vidam za 9,90 v Norme zaznamenavam v poslednich mesicich kvalitativni sesup - temer az jakousi podivnou pachut, jez rozhodne nebyla, kez by jen smula na horsi varku.

    Odpovědět

  43. kremák 31.10.2017 12:36 u Recenze Žatec Export napsal:

    TAk originální pivko ze Žatce mělo vždycky dobrou pověst. kdysi za komunistů jsem si kupoval pravidelně jedenáctku Lučana, která mi velmi chutnala. Bohužel současná jedenáctka "Premium" (nevím co je na tom pivu premiového)je slabý odvar starého dobrého Lučana. Ten jevodový, bez jakéhokoliv těla a připomíná spíš GAmbáč než pivo z regionálního pivovaru. Co se týče žatecké dvanáctky (Export), je o něco plnější a má i více alkoholu, ale žádný zázrak se nekoná. Po napití dominuje výrazná hořkost, která nepříjemně ulpívá v ústech a klasická sladovost a plnost se jaksi nedostavuje. Bohužel Žatec premium mi připomíná piva z nadnárodních pivovarů jako jsou Gambrinus, nebo Radegast, nic víc. Sice na lahvi se ohání "reinheitgesbotem", ale chuťově je pivo nevýrazné a nudné.

    Odpovědět

  44. Moro 31.10.2017 10:32 u Recenze Černá Hora Black Hill napsal:

    Myslím, že už se to snad ani nevyrábí.

    Odpovědět

  45. Aleš H 30.10.2017 19:44 u Recenze Černá Hora Black Hill napsal:

    Nevíte kde se v Praze točí? Dekuji

    Odpovědět

  46. PanVrchni 27.10.2017 18:51 u Recenze Cvikov Luž 10% napsal:

    (a to jsem raději opomenul velice neobratné české zákonné dělení...)

    Odpovědět

  47. PanVrchni 27.10.2017 18:49 u Recenze Cvikov Luž 10% napsal:

    V zásadě je výčepní pivo opravdu jen slabším ležákem. Ovšem pak jsou tady případy, kdy byl použit techonologický postup pro určitý typ (a tak je pivo také prodáváno), ale chuťově z toho vychází jiný typ (a často i poměrně přesně). Má jej člověk řadit podle prezentace výrobce nebo podle reálných vlastností? Zařazení Prácheňské perly mezi Bohemian Pilsener je samozřejmě zcela mimo v obou těchto měřítkách.

    Odpovědět

  48. PanVrchni 27.10.2017 18:38 u Recenze Bruncvík Ležák napsal:

    Vodový mi nepřišel, ale vcelku jej považuji za takový klasicky slušný protivínský marketový počin, kvalitativně srovnatelný s Argusem Maestic v jeho lepších dobách. Určitě se pro mě řadí nejméně nad 50% velkoprůmyslových výtvorů, ale spíš ještě výše.

    Odpovědět

  49. renda4 27.10.2017 11:09 u Recenze Krok do tmy napsal:

    Toto pivo jsem si koupil v létě v Havířově před Globusem , doma otevřel a ochutnal a měl jsem pocit , že jsem ještě nikdy nepil černé pivo , bylo opravdu výjimečné a dobré , těším se až si ho zase někdy koupím...

    Odpovědět

  50. Tomas 25.10.2017 20:26 u Recenze Krok do tmy napsal:

    Jere, mrzí mě vaše špatná zkušenost s našim pivem. Pošlete prosim na nas e-mail vaši adresu a my vám pošleme láhev novou.

    Odpovědět



Kdo hledá, najde

Poslední komentáře

další komentáře »