Pivní recenzePivní recenze

ochutnáme
zhodnotíme
zveřejníme
Pivní recenze .cz
Vašepivo.cz -- potřeby pro domácí vaření piva
Mobilní pivovary -- Kalkulátor minipivovaru Můj půllitr -- Originální půllitr na přání


Recenze Poperings Hommel Bier

Údaje o pivu

Hodnocení

Barva

Zlatá, zlatá a zase zlatá. Kvasnicový zákal.

Pěna

Stabilní, sametová. Typická vyšší pěnivost pro daný pivní styl.

Vůně

Sladká, kombinace podzimního i tropického ovoce + aromatické chmele. Vůně velmi připomíná pšeničné pivo s mnoha estery.

Chuť, říz

Neuvěřitelně lehká vyrovnaná chuť. Sladká po kandovaném ovoci, ve skvělé symbióze s kořenitou a travnatou chutí tří druhů belgického chmele z Poperinge. Žádné známky lihovatosti. Říz silnější, pivo rychle perlí.

Další komentář

Hommel Bier se ukázal v tom nejlepším světle a dovedu představit dlouhé večery s tímto opravdu povedeným kouskem. Toto pivo mě velmi zaujalo.

Složení: voda, ječný slad, kvasnice, 3 druhy chmele.

Poděkování Vladimíru Valešovi z Chmelařského muzea, který mi pivo věnoval.

Fotografie

Výsledek (?)

1 bod1 bod1 bod1 bod1 bod1 bod1 bod1 bod0,5 bodu0 bodů
8,5 bodu z 10

Hodnocení čtenářů:

1 bod2 body3 body4 body5 bodů6 bodů7 bodů8 bodů9 bodů10 bodů (zatím žádná hodnocení)
Loading...Loading...

Vlastnosti: , , , , ,



Napsat komentář

Odstavec vytvoříte dvěma novými řádky.


Kontrolní kód

*

Kdo hledá, najde

Poslední komentáře

  • Pavel u Heineken: Nevim, prijde mi, že dřív bylo to…
  • kremák u Ježek 11°: Stupňovitost a procenta alkoholu jsou…
  • kremák u Ježek 11°: Ježeček, jo bylo kdysi pívo...no…
  • Funky u Argus Maestic: Je to tak 14 dní, co se v Lídlech…
  • kremák u Konrad 12°: To že to pivo vyhrálo nějakou soutěž,…
  • kremák u Argus Maestic: Čerstvá lahvová Plzeň? Co to jako…
  • kremák u Argus Maestic: Ve Vysokém Chlumci se vaří pivko…
  • Moro u Pilsner Urquell: Jak nebo čím (byly změněny kvasné…
  • pavel u Pilsner Urquell: Souhlasím, kvasné procesy byly změněny,…
  • lasthunter@beerborec u Zlatý Bažant '73: Najväčším pozitívom tohto piva…
další komentáře »