(komerční text) Piva z minipivovarů v současné době zažívají nevídaný rozmach. Důvod je prostý, spousta Čechů chce ochutnat i něco jiného, než je běžná produkce velkých pivovarů, jejichž piva nalezneme v každém supermarketu.

Minipivovary mají oproti velkým pivovarům řadu specifik. Výhodou je důraz na kvalitu surovin, minipivovary se navíc často nebojí experimentovat a nabízejí rozmanité pivní styly, stupňovitosti, chutě i vůně. Mezi nevýhody pak patří skutečnost, že některá piva jsou k dostání pouze v dané restauraci, městě či regionu.

IMG_7585

Pivní Zásilka nabízí řešení pro všechny, kdo chtějí objevovat a ochutnávat lahodná místní piva z pohodlí domova. Princip služby je velice jednoduchý. Prostřednictvím pestré nabídky předplatného si mohou zákazníci zvolit předplatné na 3 měsíce či 6 měsíců. Pro pravé milovníky piva je určeno roční předplatné.

IMG_9068

Zásilku s pivy pak zákazník obdrží na počátku každého měsíce. Službu je možné si vyzkoušet bez závazků objednáním jednorázové zásilky, tedy bez nutnosti předplatného.

IMG_9651

Užitečné odkazy:

www.pivnizasilka.cz

www.facebook.com/pivnizasilka