Pivní recenzePivní recenze

ochutnáme
zhodnotíme
zveřejníme
Pivní recenze .cz
Vašepivo.cz -- potřeby pro domácí vaření piva
Mobilní pivovary -- Kalkulátor minipivovaru Můj půllitr -- Originální půllitr na přání


Recenze Red Ale (Břeclav)

Údaje o pivu

Hodnocení

Barva

temně rubínová, pivo čiré

Pěna

nahnědlá, nižší, jemná, stabilní

Vůně

jemně grepy, trocha tmavého ovoce, hořká čokoláda

Chuť, říz

Úvod ovocně grepově hořký, kdy po chvíli hořkost chmele překryje hořkost tmavé čokolády až kakaových bobů. Velmi příjemné. Dále lehká linka lesních plodů. Dojezd čokoládový s příjemnou chmelovou hořkostí, středně dlouhý. Tělo plné, nasycenost sotva střední – vhodně volená. Pitelnost velmi dobrá.

Další komentář

Oficiálně první ejl ze Zámeckého pivovaru – zasvěcení však vědí nejen to, že sládek Dušan Táborský nasbíral spousty zkušeností při výrobě ejlů ve Vyškově, ale i to, že Břeclav vaří ejly jako contract-brewing pro jiné subjekty. Pro mě osobně (aktuálně) nejlepší „průmyslový“ ejl v ČR.

Fotografie

red ale 003

Výsledek (?)

1 bod1 bod1 bod1 bod1 bod1 bod1 bod0 bodů0 bodů0 bodů
7 bodů z 10

Hodnocení čtenářů:

1 bod2 body3 body4 body5 bodů6 bodů7 bodů8 bodů9 bodů10 bodů (4 hlasů, průměrné hodnocení: 6,00 z 10)
Loading...Loading...

Vlastnosti: , , , , , , , , ,



Napsat komentář

Odstavec vytvoříte dvěma novými řádky.


Kontrolní kód

*

Kdo hledá, najde

Poslední komentáře

  • Kuba u Konrad K17: Fajn speciál. Podařilo se mi v Bille…
  • PanVrchni u Master IPA: To je ale náhoda, úplně stejná myšlenka…
  • kremák u Bohemia Regent Premium: Tak po pěti měsících jsem opět…
  • Moro u Master IPA: Já bych se také nezlobil, příjemné…
  • Moro u Sedmý schod: Myslím Filipe, že při svých pivních…
  • kovi u Master IPA: S recenzí i bodovým hodnocením souhlasím…
  • Filip Jc u Sedmý schod: z www: Pro jeho osobitou chuť i vůni…
  • kremák u Chotěboř Prémium: Měl jsem ten stejný pocit, tento víkend…
  • Moro u A. Le Coq IPA: Pokud je pro většinu lidí hlavním…
  • Petrsvetr u A. Le Coq IPA: Pivo si kupuji v Globusu , na rozdíl…
další komentáře »