Pivní recenzePivní recenze

ochutnáme
zhodnotíme
zveřejníme
Pivní recenze .cz
Vašepivo.cz -- potřeby pro domácí vaření piva
Mobilní pivovary -- Kalkulátor minipivovaru Můj půllitr -- Originální půllitr na přání


Recenze Panský mlýn Brtník

Údaje o pivu

  • Název piva: Brtník
  • Pivovar: Panský Mlýn
  • Země, město: Česká republika, Opava - Kylešovice
  • Styl: světlé výčepní pivo
  • Alkohol: 4,1 %
  • Forma: točené 0,5 l — Rybářská bašta u Panského mlýna, Kylešovice
  • Stupňovitost: 10°

Hodnocení

Barva

bledší zlato hnědá, pivo čiré

Pěna

bílá, jemná, nižší

Vůně

chmel a trocha sladu

Chuť, říz

Úvod chmelově hořký, mírně vodový. Hořkost o mírně vyšší intenzitě, vcelku příjemná a středně dlouhá. Střed chmelový, slad utlačen do opozice. Dojezd hořký s lehkými tóny trávy a lehkým a krátkým závanem sladu. Tělo prázdnější, říz střední. Pitelnost vcelku slušná.

Další komentář

Standardní desítka – slušně pitelná, ne nepodobná přehršli dalších, takže bude problém si ji chuťově zapamatovat.

Fotografie

IMAG0297

Výsledek (?)

1 bod1 bod1 bod1 bod1 bod1 bod0 bodů0 bodů0 bodů0 bodů
6 bodů z 10

Hodnocení čtenářů:

1 bod2 body3 body4 body5 bodů6 bodů7 bodů8 bodů9 bodů10 bodů (3 hlasů, průměrné hodnocení: 8,33 z 10)
Loading...Loading...

Vlastnosti: , , , , , , ,



Komentáře

  • Tranquil napsal:

    Tuto desítku jsme měli nedávno přímo na místě. S kolegou jsme se shodli, že v soutěži o nejvěrnější minipivovarnickou napodobeninu piva Gambrinus, by se tento mok zcela jistě umístnil na předních místech. Při pohledu na „zkušené a piva znalé“ brigádnice za pultem jsme rovněž připustili možnost, že pijeme skutečný Gambrinus, omylem naražený. Docela by mě i zajímalo, zda existují hospodští, kteří pro zvýšení atraktivity svých podniků vědomě nabízí produkty minipivovarů a místo nich točí piva jiných „podřadných“ pivovarů a nebo to bývá omyl brigádníků, kterým je to, co a jakým způsobem lidem čepují většinou úplně šumák.

Napsat komentář

Odstavec vytvoříte dvěma novými řádky.


Kontrolní kód

*

Kdo hledá, najde

Poslední komentáře

další komentáře »