Pivní recenzePivní recenze

ochutnáme
zhodnotíme
zveřejníme
Pivní recenze .cz
Vašepivo.cz -- potřeby pro domácí vaření piva
Mobilní pivovary -- Kalkulátor minipivovaru Můj půllitr -- Originální půllitr na přání


Recenze Marston’s Oysters Stout

Údaje o pivu

Hodnocení

Barva

Černočerná.

Pěna

Hnědá, konzistentní s menšími bublinkami.

Vůně

Krásná silně karamelová až připálená vůně.

Chuť, říz

Počátek chuti je středně hořký a drsně suchý až poté se rozvíjí sladové tóny. Finiš je karamelově sladový s jemnou kávovou připálenou příchutí. Celým pivem prostupuje a dominuje suchá hořkost. Střední plnost i pitelnost, jemný říz.

Další komentář

Dobrý suchý Stout ve kterém se na specifické hořkosti podepisuje i  výborná železitá voda z oblasti Burton-Upon-Trent.

Fotografie

Marstons oyster

Výsledek (?)

1 bod1 bod1 bod1 bod1 bod1 bod0 bodů0 bodů0 bodů0 bodů
6 bodů z 10

Hodnocení čtenářů:

1 bod2 body3 body4 body5 bodů6 bodů7 bodů8 bodů9 bodů10 bodů (1 hlasů, průměrné hodnocení: 8,00 z 10)
Loading...Loading...

Vlastnosti: , , , , , , , ,



Komentáře

  • PIvo napsal:

    Docela ucházející pivo. Akorát síran železa používají leda tak v Dukovanech na koagulaci v úpravně vody, v Marston’s by měli mít vodu bohatou spíš na sírany vápna a hořčíku (pokud ji teda na stout nijak neupravují).

  • Petr napsal:

    Jen bych si dovolil doplnit obsah alkoholu – 4,1 % vol. Bylo to uvedeno na pípě v hospodě v Christchurchi (Dorset, Anglie), kde jsme měl možnost ochutnat. (Fotku pípy mám.) Byl vynikající. Kam se hrabe u nás čepovaný Guiness.

Napsat komentář

Odstavec vytvoříte dvěma novými řádky.


Kontrolní kód

*

Kdo hledá, najde

Poslední komentáře

  • Pavel u Heineken: Nevim, prijde mi, že dřív bylo to…
  • kremák u Ježek 11°: Stupňovitost a procenta alkoholu jsou…
  • kremák u Ježek 11°: Ježeček, jo bylo kdysi pívo...no…
  • Funky u Argus Maestic: Je to tak 14 dní, co se v Lídlech…
  • kremák u Konrad 12°: To že to pivo vyhrálo nějakou soutěž,…
  • kremák u Argus Maestic: Čerstvá lahvová Plzeň? Co to jako…
  • kremák u Argus Maestic: Ve Vysokém Chlumci se vaří pivko…
  • Moro u Pilsner Urquell: Jak nebo čím (byly změněny kvasné…
  • pavel u Pilsner Urquell: Souhlasím, kvasné procesy byly změněny,…
  • lasthunter@beerborec u Zlatý Bažant '73: Najväčším pozitívom tohto piva…
další komentáře »